Caz halucinant: Bărbatul infectat din Giurgiu, prins la grătar în Sinaia, și-a luat cu el soția și copilul, și aceștia infectați cu COVID-19

 Caz halucinant: Bărbatul infectat din Giurgiu, prins la grătar în Sinaia, și-a luat cu el soția și copilul, și aceștia infectați cu COVID
Caz halucinant: Bărbatul infectat din Giurgiu, prins la grătar în Sinaia, și-a luat cu el soția și copilul, și aceștia infectați cu COVID

Continuă să apară informații șocante în cazul bărbatului de 41 de ani din Cosoba, județul Giurgiu, infectat cu COVID-19, care a fost descoperit întâmplător, în weekend, de jandarmii prahoveni la Cota 1000-Sinaia, la un grătar cu alte două familii. Astfel, potrivit realitateadegiurgiu.net, bărbatul și-a luat și soția cu el, care fusese internată, și ea infectată cu virusul SARS-CoV2, dar și pe unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, și acesta depistat pozitiv. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cum se va schimba harta României, de fapt. Marcel Ciolacu explică de ce este nevoie de această modificare

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă
Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!" - VIDEO
Este alertă maximă în Slănic Prahova, acolo unde o porțiune de asfalt de aproximativ 60 de metri s-a surpat în mijlocul străzii. Zeci de persoane au fost evacuate din 3 blocuri din apropiere și duse în adăposturi provizorii. Mai mult, până și sediul Poliției a fost evacuat, acolo unde a apărut craterul. Marea spaimă a celor 5.000 de oameni ai orașului este ca pământul să nu se surpe mai mult, mai ales că dedesubt se află mina de sare. Prefectul judeţului vorbește de o situație de urgență. Una care putea fi evitată, spun localnicii. Prima surpare a apărut în urmă cu câteva luni, când mai multe case au fost afectate, însă plângerile oamenilor au fost ignorate de autorități. 

Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu! Anchetă refăcută după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu! Anchetă refăcută după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Fostul președinte Ion Iliescu urmează să fie audiat la domiciliu în dosarul Mineriadei, deoarece nu se poate deplasa la sediul Parchetului General. Ieri, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, dar și Virgil Măgureanu au ajuns în fața procurorilor, acolo unde au fost anunțați că au fost puși, din nou, sub acuzare. 

Românii vor avea 6 zile libere! Guvernul oferă o zi în plus pentru a extinde mini-vacanța de 1 mai și Paște
Românii vor avea 6 zile libere! Guvernul oferă o zi în plus pentru a extinde mini-vacanța de 1 mai și Paște
Guvernul a decis să ofere o zi liberă suplimentară pentru bugetari. Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dintre cele mai îndrăgite sărbători, 1 Mai.

Cazul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată: Ancuța Popoviciu întreabă dacă Sebi e în sală
Cazul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată: Ancuța Popoviciu întreabă dacă Sebi e în sală
Realitatea PLUS a obținut înregistrarea halucinantă a momentului în care magistrata Ancuța Popoviciu, cea care judecă cazul tinerilor morți la 2 Mai, întreabă în sala de judecată dacă Sebastian Olariu, una dintre victimele lui Vlad Pascu, este în sală. Reamintim că în urmă cu 2 zile, ea a fost audiată, după ce i-a sfidat constant pe părinții îndoliați, mestecând gumă în fața lor și întrebând dacă unul dintre morți este în sala de judecată. Cu toate acestea, magistrata a scăpat de suspendare și va judeca în continuare cazul drogatului criminal. 

Social

Străzi deschise pietonilor, în weekend. Foto/Arhivă
Destinații de weekend. Unde ne petrecem zilele libere, în Duminica de Florii, în București și țară
Weekend-ul de Florii este plin de evenimente dedicate acestei sărbători, dar și de alte manifestări culturale, în București, dar și în țară. 

Crește salariul minim, dar degeaba! Foto/Profimedia
Salariul minim european, praf în ochi! Majorarea nu acoperă explozia prețurilor. În ce state UE se câștigă cel mai bine
Implementarea salariului minim european este praf în ochi, iar majorarea este insuficientă pentru a acoperi nivelul de trai. 

Incendiu dupa un accident straniu in Neamt
Accident straniu în Neamț: Un șofer a intrat cu mașina într-un buldozer, a declanșat un incendiu și apoi a fugit de la locul accidentului
Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Pompieri
Incendiu puternic la o locuință din Buzău. Două persoane au ajuns la spital
Incendiu devastator în Buzău. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței, iar o femeie a suferit un atac de panică, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. 

Ultimele stiri

Directorul Complexului Energetic Oltenia, REȚINUT pentru trafic de influență în formă continuată
Directorul Complexului Energetic Oltenia, REȚINUT pentru trafic de influență în formă continuată
Stănculescu Cătălin-Liviu, directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a fost reținut pentru trafic de influență în formă continuată.

Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile
Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile - planul generalului negru. Fostul director al firmei de salubritate, propulsat la primărie
Mega-dosarul ROMPREST stă pe un butoi de pulbere! Mafia gunoaielor a fost încolțită într-o anchetă jurnalistică fără precedent! Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu a dezvăluit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, legăturile grupării Adimi-Dracea-Valache cu Generalul negru, Florian Coldea. Și lucrurile nu se opresc aici! În schemă a intrat și Cristian Popescu Piedone, edilul de la 5 care visează la Primăria Generală, cel care a fost, înainte să pună mâna pe primăria de sector, director la firma de salubritate care a fost antamată de Clotilde Armand să ridice deșeurile din Sectorul 1, în starea de alertă, în locul ROMPREST, printr-un contract încheiat fără licitație! Ce jocuri face, de fapt, Florian Coldea cu Piedone? Dezvăluirile Realitatea PLUS dinamitează sistemul!

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Cum recunoști căpșunile românești, naturale. Învață să identifici otrava de la tarabă
Cum recunoști căpșunile românești, naturale. Învață să identifici otrava de import
Faima căpşunilor româneşti a depăşit graniţele ţării, datorită aromei fără pereche şi a mirosului fructelor cultivate în România. Cum facem să diferenţiem căpşunile autohtone de cele de import? 



Vezi emisiunile Realitatea Plus