Câţi români mai circulă CU NAŞUL şi care sunt riscurile

Tuesday, 07 January 2014, 17:46 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

"La data de 5 ianuarie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R., poliţiştii Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi şi Galaţi au patrulat în 463 de trenuri de călători care circulă pe magistralele feroviare Bucureşti Nord - Episcopia Bihor, Bucureşti Nord - Ploieşti Sud - Adjud - Paşcani - Suceava şi pe Bucureşti Nord - Timişoara, pe secţiile adiacente acestora, precum şi în 270 de staţii şi triaje. De asemenea, au fost verificate 110 de sisteme de pază şi 51 de locuri de păstrare şi manipulare a valorilor monetare", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Conform sursei citate, la aceste controale, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni, dintre care şapte au fost de natură judiciară, iar patru, economice, fiind depistaţi şi doi urmăriţi, 15 cerşetori şi şase copii nesupravegheaţi.

În urma acţiunii, poliţiştii au dat 180 de amenzi contravenţionale, în valoare de 29.420 de lei. Totodată, au fost prinşi şi 444 de călători fără bilet, care au primit amezi în valoare totală de 4.900 de lei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL