Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Tolontan, dezvăluire-ȘOC din interiorul DNA: 100 de dosare vor deveni publice

Monday, 20 October 2014, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

1. CONFIRMAT: În ultimele luni, a avut loc un proces silențios de plecări de procurori importanți din DNA. Pentru că renunțările n-au fost în bloc, ele n-au fost remarcate de media.

”Simpatici sau antipatici, uneori în relații reci chiar între ei, deci fără să alcătuiască o tabără împreună, mai mulți procurori importanți au dispărut din schema instituției într-o perioadă scurtă de timp”, spune cineva care cunoaște bine instituția. ”Da, așa e, au plecat mulți! Iar după pensionarea Mariana Alexandru, adjuncta Secției a II-a, acum în instituție circulă tot mai insistent varianta plecării, în decembrie, a lui Gheorghe Popovici, șeful Secției a I-a a DNA, cea de combatere a corupției”, confirmă o sursă din interior.

Popovici e cel care l-a înlocuit pe Lucian Papici. Întrebat acum cîteva zile de către conducere dacă ar vrea să revină ca șef de secție în cazul plecării lui Popovici, Papici ar fi declinat propunerea.

O altă plecare despre care se vorbește este cea a lui Ion Alexandru, șeful Secției de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari și soțul Marianei Alexandru.

Mai multe, pe tolo.ro. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL