Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Care sunt cele mai bune oferte la televizoare (P)

Friday, 24 July 2020, 11:16 Sursă: Realitatea.net

În acest articol îți vom arăta cum poți să găsești oferte la televizoare și îți vom prezenta câteva oferte actuale, pentru a îți fi mai ușor să alegi televizorul potrivit.

Cum să găsești oferte la televizoare?

De câte ori nu ți s-a întâmplat să cumperi un produs la preț întreg, dar ca să vezi că are prețul scăzut la 2-3 zile după achiziționare? De asemenea, de câte ori nu ți-a spus un prieten sau o prietenă că și-a cumpărat un televizor la ofertă cu reducere de până la 50%?

Pentru a evita aceste momente, cel mai bine este să fii mereu la curent cu ofertele disponibile în magazinele fizice și în cele online. În funcție de produsul pe care vrei să îl achiziționezi, scanează magazinele înainte de a achiziționa. În acest caz, chiar nu este vorba de primul venit, primul servit sau primul cumpărat.

Trebuie să îți faci temele, să cauți oferte, să întrebi în mai multe magazine și apoi să alegi produsul potrivit pentru tine.

Dar cum poți să găsești oferte la televizoare?

Ei bine, există mai multe metode. Prima variantă ar fi să alegi un model (dacă îți dorești unul în mod special) și să urmărești site-urile online pentru a vedea care are cel mai bun preț.

O altă variantă este să te abonezi la mai multe site-uri online care vând televizoare. Vei primi notificări, fie pe telefon, fie pe email, în care vei vedea care sunt televizoarele la ofertă. Astfel, vei putea să cumperi fix atunci când prețurile sunt mai scăzute.

O ultimă variantă ar fi să aștepți diferite sărbători sau momente în care sunt reduceri. De exemplu, de Black Friday, sigur vei gasi oferte la televizoare, dar și la alte mii de produse. Înainte de Black Friday, verifică prețul produselor și achiziționează doar dacă vezi o reducere. Sunt multe companii care măresc prețurile cu 2-3 săptămâni înainte de Black Friday și apoi le scad la prețul inițial fix în acea zi sau săptămână.

Însă, nu trebuie să faci din acest lucru o obsesie. Dacă nu poți să îți achiziționezi un produs decât când este la reducere și petreci zeci de ore căutând prin magazinele online, poate ar fi timpul să renunța la a vâna oferte.

Oferte la televizoare disponibile acum

Pe site-urile de e-commerce găsești mereu produse la reducere. De exemplu, pe eMag au mai multe oferte la televizoare disponibile acum.

Televizor LED Smart Android Philips cu diagonală de 108 cm este acum la ofertă. Poți achiziționa acest produs la prețul de doar 1800 de lei. El a fost redus de la 2999 de lei. Astfel, este o ofertă foarte bună și face acest televizor disponibil pentru aproape orice buzunar. Televizorul are rezoluție foarte bună, 4K și ecran LED.

Televizor LED Smart LG cu diagonala de 108 cm este și el la reducere și are chiar un preț mai bun decât primul model prezentat. Astfel, poți achiziționa acest televizor la prețul de 1500 de lei, redus de la 2800 de lei. La fel ca modelul precedent, și acest model are rezoluție 4K.

Dacă îți dorești un televizor Smart TV la ofertă, la un preț foarte scăzut. Atunci poți opta pentru LED Star-Light cu diagonală de 109 cm. Acest televizor are prețul de doar 850 de lei, la ofertă, redus de la 1300 de lei. Spre deosebire de modelele anterioare, acest televizor are rezoluție Full HD, nu 4K.

Acestea sunt principalele oferte la televizoare disponibile acum. Desigur, ofertele se pot schimba de pe o zi pe alta. De aceea, atunci când găsești o ofertă bună pentru tine, achiziționează produsul fără să stai pe gânduri. În caz contrar, poți pierde ofertele și vei regreta.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL