Uleiul din această plantă ieftină, miracol pentru întreg organismul. Tratează zeci de afecţiuni

Saturday, 29 October 2016, 17:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Uleiul extras din salvie are o valoare medicinală extraordinară, iar capsulele moi, care conţin uleiul macerat, au un efect extraordionar. Astfel, este un leac minunat pentru stomac, acţionând ca un cicatrizant,reduce durerile menstruale şi reglează ciclul menstrual abundent. Este un bun antiperspirant, întrucât combate cu succes transpiraţia. Vindecă eczemele pielii, dermatitele, infecţiile cutanate şi ajută la eliminarea celulitei-

Iată şi alte ecomandari: asigura refacerea si mentinerea tonusului general al organismului in astenie fizica si psihica, in stari de nervozitate; utilizat in egala masura pentru reglarea functiilor digestive (dispepsii, meteorism, afectiuni cronice ale cailor biliare, dischinezii, inflamatii gastrointestinale); ca supliment alimentar in dieta indicata pentru prevenirea si tratarea celulitei, a obezitatii, a diabetului, reumatism, bronsite cronice, in combaterea transpiratie nocturne, in tulburari ale circulatiei sanguine periferice, varice, in tulburarile ce insotesc menopauza, tonusul sexual scazut, menstruatii neregulate, vaginita atrofica, diminuarea lactatiei excesive, scri csid.ro.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare (produsul diminueaza secretia lactata; poate fi utilizat de femeile care au lactatie excesiva); la copii pana la 14 ani.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL