Camera de Comerț şi Industrie a României, apel către GUVERNANŢI: "Este incredibil ce se întâmplă"

Thursday, 09 November 2017, 20:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Sunt de la începutul mandatului meu un susținător al capitalului autohton, dar cred la modul cel mai sincer că nu ne putem juca cu cuvinte și nu putem blama multinaționalele. Multinaționalele dacă se retrag mâine din România, închidem lumina. Lumina țării. Sunt mari ANGAJATORI, plătitori de taxe și impozite locale, nu este momentul că aceste multinaționale să se înscrie într-o scala a populismului ieftin", a declarat Mihai Daraban, președinte Camera de Comerț şi Industrie a României. 

La Gala Topului Naţional al Firmelor a transmis un mesaj și președintele Klaus Iohannis, prin intermediul consilierului său pe probleme fiscale.

"Este o mare nedreptate faptul că eforturile și planurile dumneavoastră de afaceri sunt anulate de politici fiscale neinspirate, insuficient argumentate sau chiar lipsite de fundamente economice. Consider că este cazul că aceste practici să înceteze. Guvernul a ales să modifice prevederi fiscale esențiale, cu mai puțin de două luni înainte de momentul asumat al aplicării lor", a declarat Cosmin Marinescu, consilier prezidențial pe probleme fiscale. 

 
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE