Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Câine ciobănesc, ucis la vânătoare. Poliția a deschis dosar penal

Wednesday, 19 February 2020, 19:28 Sursă: Realitatea.NET

Un cioban a sesizat oamenii legii după ce câinele i-a fost ucis de un vânător. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că vânătoarea era autorizată, iar toți participanții la partidă erau, de asemenea, cu actele și echipamentul în ordine. 

Potrivi anchetei oamenilor legii, se pare că un vânător din Alimpești, Gorj,  în vârstă de 41 de ani, s-a speriat de câinele din rasa ciobănesc bucovinean și l-a împușcat.

Citește continuarea pe realitateadegorj.net.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-20 07:30:46
Marius

Vânătorii pulii, niste frustrati imbecili, care-si arata "barbatia" imorand fiinte fara apărare. In chinuri sa crapati voi si familiile voastre de primitivi!

2020-02-20 11:25:26
Vanator

Mariuse nu este frumos sa zici treaba cu crapatul mai ales catre familiile vanatorilor. Se pare ca tu esti frustratul din ecuatia asta dupa modul naravas de comportament compulsiv debordant pe care-l afisezi. Dai dovada de schizofrenie paranoica atunci cand adresezi injurii si familiilor vanatorilor unde intalnim neveste ,copii si batrani. Ce ai cu ei? Ce ti-au facut atat de rau incat sa le doresti moartea? Esti cam primitiv din toate punctele de vedere la capitolul asta.

Alte articole din: ACTUAL