Bebe Mihăiescu, cunoscut drept Bebe Sexologul,a dat în judecată Facultatea de Medicină şi a CÂŞTIGAT

Tuesday, 09 December 2014, 18:13 Sursă: REALITATEA.NET

Conferentiarul universitar Vasile Mihaescu, cunoscut drept "Bebe Sexologul", a castigat procesul cu Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi, dupa ce conducerea institutiei l-a concediat in 2013 pe motiv ca nu venea la ore.

Adaugă părerea ta

"Prin Hotararea civila nr. 2225/2014 din data de 23 iunie 2014, pronuntata de Tribunalul Iasi - Sectia Civila, s-a dispus anularea deciziei 6561/3.04.2013 emisa de institutia de invatamant si dispune inlocuirea sanctiunii desfacerii disciplinare a contractului de munca incheiat de parti cu sanctiunea reducerii salariului de baza cu 10% pe trei luni", se arata intr-un comunicat remis, marti, Ziare.com.

Astfel, instanta a decis ca reprezentantii universitatii trebuie sa il angajeze pe Mihaiescu pe acelasi post pe care l-a detinut.

De asemenea, UMF este obligata sa ii achite acestuia o despagubire egala cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat incepand cu data desfacerii contractului individual de munca si pana la reintegrarea efectiva, pe langa 3.500 lei, cheltuieli de judecata.

Bebe Mihaiescu sustine ca desi instanta a hotarat lucrurile de mai sus in luna iunie, pana acum nimeni nu l-a contact pentru rezolvarea problemei.