Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Barem istorie BAC 2017. Cel mai greu subiect: România postbelică

Wednesday, 28 June 2017, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Barem istorie BAC 2017 – Puteti accesa intregul barem si pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei Nationale la URMATORUL LINK.

Barem Istorie BAC 2017 – Mai toti elevii se asteptau si sperau ca subiectele la istorie sa fie legate de Primul si Al Doilea Razboi Mondial, subiecte ce in general sunt mai bine stapanite de catre absolventi.

Nu mica le-a fost mirarea asadar astazi sa vada ca vor avea de tratat Romania postbelica. In foarte scurt timp vom afisa subiectele complete la istorie dar si baremele si solutiile de rezolvare corecte.

Barem istorie BAC 2017 - CUM se rezolvau subiectele

 

Barem istorie BAC 2017 – Romania postbelica. Ce alte subiecte au mai avut de rezolvat

La Istorie, subiectul II a avut ca cerinţă Revoluţia de la 1848 şi comitetul revoluţionar. O altă cerinţă era ca elevii să dea un exemplu în care România s-a implicat în criza orientală. La subiectul III, elevii au avut de scris despre România postbelică. La alte subiecte au avut de prezentat acţiunile diplomatice ale domnitorilor şi precizeze o asemănare între instituţiile din spaţiul extracarpatic în secolul al XVI-lea.

Romania Postbelica este unul dintre subiectele cele mai temute de catre absolventii claselor a XII-a, alaturi de subiectul despre comunism. Din nefericire, astazi la subiectul al 3-la tocmai Romania postbelica a fost cerinta exericitiului care se pare ca le-a dat mare bataie de cap celor mai multi.

Pana acum au fost eliminati din examen 55 de elevi pentru tentative de fraude in diferite feluri. A mai ramas o singura proba de sustinut, iar emotiile afisarii rezultatelor finale se vor face resimtite din plin abia miercuri.

BAREM ISTORIE BAC 2017 - Calendar Bacalaureat 2017 - ce urmează după probele de istorie și matematică

30 iunie - Proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - proba scrisă

5 iulie - Afişarea rezultatelor (pâna la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16.00 – 20.00)

6 - 9 iulie - Rezolvarea contestaţiilor

10 iulie - Afişarea rezultatelor finale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL