Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Baba Vanga, previziuni terifiante pentru 2020. Ce e mai rău abia acum începe! Europa, lovită în plin!

Monday, 23 December 2019, 17:04 Sursă: L. G.

Înainte de a-şi da sfârşitul, în 1996, la 85 de ani, Baba Vanga, pe numele său Vangelia Gushterova, a făcut mai multe previziuni care au îngrozit o lume întreagă! 

Baba Vanga a prezis că, în 2020, lumea va fi lovită de nenumărate dezastre naturale. Pakistan, China, Japonia şi Alaska vor fi afectate de tsunami. Potrivit acesteia, 400 de oameni vor muri, după ce un cutremur nemilos va lovi continetul asiatic. 

Şi totuşi, nu numai dezastrele naturale vor lovi. Potrivit predicţiilor clarvăzătoarei, Europa ar urma să cunoască "o invazie de extremişti musulmani" şi va exista un real pericol de atacuri cu arme chimice. Din cauza acestui război chimic, zilele Europei ar fi numărate. 

Clarvăzătoarea, cunoscută şi sub numele de "Nostradamus din Balcani", a profeţit că Europa va fi lovită de o criză economică fără precedent, în primele luni ale anului, imediat după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. 

Pe de altă parte, nici Donald Trump nu a scăpat de predicţiile sale. Potrivit acesteia, în 2020, preşedintele american se va îmbolnăvi şi va rămâne fără auz. 

Şi totuşi, nu toate previziunile i s-au adeverit. Este şi cazul celei care anunţa un război nuclear în întreaga lume, între 2010 şi 2014. 

Ce să NU faci niciodată dacă vrei să ai bani. Sfatul bizar dat de Baba Vanga

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL