Avocat mort într-un accident, după audieri care au durat aproape 20 de ore, la DIICOT

Saturday, 07 December 2019, 14:34 Sursă: Realitatea.NET

Avocatul Nicolae Pană, colegul lui Ernest Andrei Moldoveanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a stat alături de avocatul decedat aproape 20 de ore la audieri, la DIICOT, într-un dosar în care au fost audiate aproape 80 de persoane.

"Am stat alături de el la audieri aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte. Era un dosar mare, cu foarte multe persoane care aveau calitatea de martori, au fost audiate 70 – 80 de persoane şi a trebuit să stăm până dimineaţa, până au fost audiaţi toţi. Noi credem că din cauza oboselii s-a întâmplat. A aţipit la volan şi a intrat cu maşina într-un camion. Avea 69 de ani. După 47 de ani de avocatură, să termini aşa e mare păcat", a spus Nicolae Pană.

Potrivit acestuia, avocatul Moldoveanu a venit la sediul DIICOT Târgovişte miercuri, la ora 10:00, şi a plecat joi, după ora 6:00, a doua zi. Accidentul s-a produs în apropierea casei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 16:22:13
Bracon Ioan

ORGANUL DE URMĂRIRE PENALĂ, ACHETATORUL, a comis infracțiunea de ,,Omor” din culpă. Avocatul a fost ținut în anchetă nelegală 20 de ore, circa o zi și o noapte, iar la plecare a adormit la volan și a murit .

Alte articole din: ACTUAL