Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au încurcat morţii şi au îngropat o altă persoană. Cum s-a produs confuzia

Friday, 02 September 2016, 18:23 Sursă: REALITATEA TV

În locul unei femei din satul Nireş, în vârstă de 74 de ani, care a decedat duminică în Spitalul Municipal Dej, a fost îngropată o altă femeie, însă de 66 de ani, din Cluj-Napoca.

Funeraliile au avut loc miercuri la Nireş, însă nimeni din familia femeii nu şi-a dat seama că îşi ia rămas-bun de la cu totul alt om. Şi asta deşi trupul neânsufleţit a fost adus acasă de luni, iar sicriul a fost deschis în permanenţă.

Totul a ieşit la iveală după ce rudele femeii de 66 de ani, cu câteva minute înainte de funeralii, au avut un şoc când au văzut că în sicriu se află altă persoană şi au anunţat poliţia. Trupul neînsufleţit al femeii îngropate în Nireş a fost deshumat, iar cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Dej. Tot de la morgă a fost dus spre cimitirul din Nireş şi trupul femeii de 74 de ani.

Conducerea Spitalului Municipal Dej a început o anchetă. Anchetatorii urmează să stabilească cum s-a petrecut grozăvia şi cine se face vinovat. Între timp, personalul de la morgă este cercetat pentru neglijenţă în serviciu.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL