Au dispărut acum o lună. Ce a apărut pe Facebook-ul lor: părinţilor le-a îngheţat sângele în vene!

Monday, 17 October 2016, 16:36, Sursă: REALITATEA.NET

Un cuplu de tineri din SUA pare să fie de negăsit, după ce au dispărut de la casa pe care cei doi iubiţi o împărţeau. La scurt timp, însă, pe conturile lor de Facebook au început să apară mesaje înspăimântătoare pentru cei care îi iubesc pe aceştia.

Adaugă părerea ta

Charlie Carver şi iubita sa, Kala Brown, au dispărut pe 31 august şi, în viziunea părinţilor lor, mesajele de pe Facebook sunt în mod cert scrise de altcineva, scrie The Daily Beast. Astfel, la scurt timp a apărut un mesaj că cei doi sunt "bine", apoi istoricul de pe Facebook al bărbatului a fost modificat astfel încât să includă evenimente ale vieţii care nu s-au petrecut, inclusiv un anunţ al unei sarcini a iubitei sale Kala, căsătoria lor şi cumpărarea unei case.

Cei doi iubiţi şi-au lăsat medicamentele în casă atunci când au dispărut şi inclusiv câinele, un Pomeranian. Carver era în mojlocul unui divorţ de prima sa soţie şi, conform celei mai bune prietene a lui Brown, soţia lui Carver o urmărea şi hărţuia "făcând tot felul de lucruri nebuneşti".

Poliţia anchetează dispariţia, dar apropiaţii celor doi se tem că cei doi au fost ucişi de cineva, poate chiar de prima soţie a bărbatului.