Actual· 1 min citire

Au accesat un site pentru adulți. După ce au dat clic pe un clip le-a apărut un mesaj de infarct

Au accesat un site pentru adulți. După ce au dat clic pe un clip le-a apărut un mesaj de infarct

Au accesat un site pentru adulți. După ce au dat clic pe un clip le-a apărut un mesaj de infarct

Realitatea.NET
Scris de Realitatea.NET Publicat: 3 apr. 2017, 09:10

Cei care au intrat de 1 aprilie pe un celebru site pentru adulți au avut parte de o surpriză. După ce au dat clic pe un clip, pe ecran le-a apărut un mesaj care îi informa că materialul video respectiv a fost partajat automat pe contul lor de Facebook.  

„Site-ul are acum partajare automată pentru video pe conturile tale de social media”, este mesajul carea apărut pe ecran. Este foarte este posibil ca acesta să fi provocat câteva atacuri de panică printre utilizatori.

Mai multe persoane care au uitat ce zi era au povestit pe reţelele de socializare că au trecut prin momente de panică când au văzut mesajul. „Aşa arată un infarct...” a scris cineva pe Reddit.

Distribuie articolul

Urmărește știrile Realitatea.NET și pe Google News

Mai multe știri din Actual