Aplicaţia care te ajută să ştergi toate informaţiile pe care le-ai postat online

Tuesday, 13 December 2016, 16:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ti s-a intamplat sa postezi informatii, poze sau mesaje pe internet care ti-au creat probleme in momentul in care ai vrut sa iti cauti un job nou? Nimic nu este mai neplacut decat sa te expui public in ipostaze nedorite, asa ca este important sa verifici constant informatiile pe care le postezi pe platformele online. In cazul in care ai foarte multe conturi si nu poti tine evidenta informatiilor, aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile iti vine in ajutor.

Deseat.me este o aplicatie noua care te ajuta sa stergi toate informatiile pe care le-ai postat in mediul online. Aplicatia iti sterge toate conturile care sunt legate de contul tau de Google si astfel te ajuta sa scapi de toate informatiile stanjenitoare.

Cu toate acestea, inainte sa stergi tot ceea ce ai postat sau accesat in mediul online, este bine sa ai in vedere mai multe lucruri. Primul pas pe care il poti face pentru a limita afisarile in Google este de a-ti securiza conturile pe care le ai si de a limita accesul altor persoane la ele. Nu uita sa stergi toate conturile pe care nu le mai folosesti.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE