Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ de ultimă oră privind tinerii care s-au filmat când tăiau coada unui câine. Iată ce au păţit

Wednesday, 07 October 2015, 19:59 Sursă: REALITATEA.NET

Filmulețul, în care se văd clar fețele autorilor, a fost postat pe internet în cursul zilei de marți. În momentul în care tinerii și-au dat seama că fapta lor este una penală, au șters filmarea, însă există persoane care au reușit să o salveze înainte.

Doi dintre agresori au fost audiați miercuri la Postul de Poliție Dudești, unul dintre ei, în vârstă de 30 de ani, fiind chiar proprietarul animalului schingiuit. Celălalt tânăr audiat are 21 de ani, iar al treilea participant la faptă care urmează să fie audiat are 18 ani și învață la un liceu în municipiul Brăila. Filmarea a fost făcută și postată pe rețeaua de socializare de un alt tânăr de 26 de ani, tot din satul Tătaru, care urmează să fie și el audiat.

Autorii agresiunii și-au motivat fapta spunând că "așa este datina din străbuni, câinelui i se taie taie coada, pentru a fi mai rău".

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de rănire sau schingiuire a animalelor, conform art. 25, alin.1, lit. e, Legea 205. Pedeapsa prevăzută de lege este de la trei luni la un an închisoare sau amendă", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Șogor.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL