Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunțul făcut azi de Viorica Dăncilă despre grațierea lui Dragnea

Sunday, 14 July 2019, 21:42 Sursă: REALITATEA.NET

Pusă în fața unei întrebări atât de incomode, șefa actuală a PSD a ezitat: "Să câştigăm întâi. Dacă vă uitaţi la referendum, acolo văd că nu se vrea graţiere, nu se vor lucruri de genul acesta. Deci câştigarea alegerilor prezidenţiale nu trebuie să fie legată de acest aspect, categoric".

Aflată în vizită la organizația județeană Teleorman, Viorica Dăncilă a declarat că este foarte important ca organizațiile să susțină candidatul - "nu trebuie să avem județe care nu se implică, să nu avem județe care tratează cu superficialitate".

"În localitățile în care am participat, marea majoritate și au dorit un candidat in interiorul partidului, dar acest aspect il vom definitiva mâine", a mai spus Dăncilă la Alexandria.

Dăncilă a mai anunțat că la CEx al PSD de luni vor fi făcute propuneri de remaniere a unor miniștri, dar și pentru funcțiile de vicepremieri conduse interimar de Ana Birchall și Eugen Teodorovici.

„Categoric da. Dacă vom hotărî să facem această remaniere. Mai mult decât atât, știți foarte bine că avem două portofolii de vicepremier, pe care le avem cu interimat, și trebuie să facem numiri și pe acele două portofolii. Da, vom face mâine și pe aceste portofolii. Pe parteneriate strategice deja cele 45 de zile se apropie de final", a declarat Viorica Dăncilă duminică, la Alexandria, întrebată dacă va discuta cu Klaus Iohannis după CEx-ul de luni.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL