Vestea dată de Liviu Dragnea. Când va anunța PSD candidatul la prezidențiale

Tuesday, 21 May 2019, 13:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea nu are emoţii pentru verdictul final în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Cu o seară înainte de a afla dacă va fi sau nu condamnat, adică duminică, după ce află primele rezultate ale europarlamentarelor, șeful PSD va anunța dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale. 

Declarațiile au fost făcute la ”Adevărul Live”. Întrebat dacă a luat decizia să candideze sau nu la prezidențiale, Dragnea a răspuns: „După alegeri. Chiar duminică seara o să anunțăm. PSD se va pronunta duminica seara”, a spus liderul PSD.

Mai mult decât atât, Dragnea a fost întrebat dacă mai merită să „te bați” pentru prezidențiale, iar răspunsul a venit prompt: „Grea intrebare. Dacă mă întreba cineva acum un an, spuneam că nu, că este o funcție de unde trebuie să izvorască pacea, stabilitatea, medierea în societate, sprijin pentru lucrurile bune. Dar starea indusă în națiune de către Iohannis îmi dă convingerea că bătălia pentru funcția prezidențiala devine foarte importantă. Eu nu-s Cassandra, dar dacă mai rămâne acolo Iohannis, în 5 ani se va alege praful de tot ce s-a facut bun în România”.

Surse din conducerea PSD spun că Liviu Dragnea va candida pentru cea mai înaltă funcție în stat, dacă partidul va obține un scor de peste 30%. În sondajele interne ale partidului, PSD se situa la 31% în urmă cu două săptămâni.

Curtea Supremă a fixat data de 27 mai pentru sentința finală în absența lui Liviu Dragnea.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ