Ani grei de închisoare pentru un ploieştean care şi-a înjunghiat iubita întâlnită pe Facebook

Friday, 23 October 2015, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

Corodea a fost găsit vinovat pentru șapte infracțiuni și anume cea de omor calificat, faptă pentru care a primit o pedeapsa de 9 (nouă) ani închisoare, infracţiunea de tâlhărie, pentru care a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare, infracţiunea de lovire sau alte violenţe, pentru această faptă primind o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru infracţiunea de ameninţare, pentru care a primit 6 luni închisoare, pentru infracţiunea de violare de domiciliu, primind o pedeapsă de 9 luni închisoare, dar și pentru distrugere,  pentru această faptă primind o condamnare de pedeapsă de 6 luni închisoare.

Ploieșteanului i s-a aplicat pedeapsa cea mai grea şi anume aceea de 7 ani închisoare la care se va adăuga un spor de o treime ( 1/3 ) din totalul celorlalte pedepse stabilite , adică 1/3 din 9 ani şi 6 luni închisoare, urmând ca în final pedeapsa aplicată să fie de 12 ani şi 2 luni închisoare. Sentința dată joi de Tribunalul Prahova nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Ploiești în termen de zece zile de la pronunțare, scrie ziarul Incomod.

Scandalul dintre Corodea și iubita sa cunoscută pe facebook a izbucnit în seara zilei de 7 mai 2015, în localitatea Brazi, pe fondul consumului de alcool. Potrivit poliţiştilor, bărbatul şi-a atacat iubita chiar în locuința acesteia, cu un cuţit, provocându-i tinerei mai multe răni la nivelul feţei (zona occipitală, piramida nazală) dar şi în spate şi pe mâini. Din fericire rănile nu au fost adânci, dar destul de grave încât tânăra să fie transportată de urgenţă la spital. În apărarea fetei se pare că au sărit și rudele acesteia care au fost și ele de rănite de tânărul gelos. A fost oprit la timp de poliţiştii din comună alertaţi de cumnata fetei, dar şi de vecinii care au auzit ţipetele victimei. Agresorul a fost imobilizat de poliţişti şi dus la postul de Poliţie pentru audieri.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL