Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Angajaţi ai unui cămin de bătrâni din Craiova, unde este un focar de COVID-19, au împărțit pliante electorale cu Olguța Vasilescu

Saturday, 15 August 2020, 14:22 Sursă: Realitatea.NET

În timp ce zeci de pensionari şi angajaţi ai centrului erau bolnavi de COVID-19, câțiva salariați au plecat din focar pentru a face campanie electorală unui candidat la funcţia de primar al Craiovei.
Oamenii sunt ameninţaţi cu pierderea locului de muncă, spun unii angajaţi, sub protecţia anonimatului.
„Sunt contacţii direcţi ai contabilului-şef care a fost internat la Spitalul Victor Babeş şi care a ieşit pozitiv. (…) Aceste doamne trebuiau să fie, la 12:35, la serviciu, iar dânsele fac campanie electorală. Marţi, pe data de 11 august”, a spus o angajată a căminului de bătrâni.
„Ştiţi cum ne ameninţă pe noi domnul director? Ne ameninţă şi ne face oale de porci. Şi tot timpul ne vorbeşte urât şi ne jigneşte, dar ne-a ajuns cuţitul la os. (...) Fetele erau în spital şi ei făceau campanie. Luau fetele forţat, că dacă nu, îşi pierdeau locul de muncă. Să le ducă să împartă pliante”, a mai spus angajata.
Fotografia în care se văd salariaţii cu pliante electorale în mână a fost postată şi de directorul căminului de bătrâni, pe pagina sa personală de Facebook, potrivit Mediafax.
„Nu am obligat pe nimeni să meargă în nici o campanie electorală. Eu nu am făcut campanie electorală, nu ştiu despre ce e povestea.(...) N-am ameninţat pe nimeni. Eu n-am fost aici zilele astea”, a reacţionat Valentin Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, scrie hotnews.ro.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL