Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALERTĂ O femeie din Brăila este dată dispărută de miercuri

Saturday, 27 July 2019, 10:06 Sursă: REALITATEA.NET

Dispariţia a fost anunţată de soţul femeii. Acesta le-a spus oamenilor legii că nevasta lui a plecat să viziteze niște rude din Vrancea. Miercuri seara a fost văzută la Răstoaca, iar joi, în jurul orei 16, ar fi fost văzută în Tulcea.

Conform site-ului Realitatea de Vrancea, rudele și prietenii o caută cu disperare pe femeie, pe numele ei Adelina Smeu. Ea a venit în vizită la rude, apoi a plecat, dar nu a mai ajuns la domiciliu. A fost dată în urmărire națională de polițiști.

„Este Smeu Adelina, cumnata mea, o puteți ajuta enorm dacă o vedeți prin Focșani sau împrejurimi și mă sunați la tel. 0745056251/ 0744536623. Este dispărută de ieri (nr. miercuri, 24 iulie) de la ora 17.00. Este îmbrăcată într-o rochiță albă cu flori albastre. Ultima oară a fost văzută aseară, 24.07, la RĂSTOACA”, se arată într-o postare publică pe pagina de Facebook a Elenei Cristina Dumbravă. Ultima oară a fost văzută în județul Tulcea.

Citiți și ALERTĂ O femeie, venită în Vrancea, în vizită, este dată dispărută de două zile. Rudele și Poliția o caută neîncetat


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL