Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Alba : 118 persoane se află izolate la domiciliu, iar o persoană se află în carantină

Wednesday, 26 February 2020, 19:30 Sursă: Realitatea.net

Cele 118 persoane în cazul cărora s-a decis izolarea la domiciliu sunt monitorizate, în permanență, de către medici din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba și nu prezintă niciun fel de simptome specifice. Acestea nu au voie să își părăsească domiciliul. Reprezentanții Poliției se asigură că sunt respectate măsurile impuse.

Pacientul internat în spital a călătorit, în Italia, într-una dintre regiunile afectate, însă fără a intra orașele vizate. Starea de sănătate a pacientului este bună; nu prezintă febră și alte simptome specifice, ci doar durere în gât. Conform procedurii, i-au fost prelevate probe care vor fi analizate în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara.

Citește continuarea pe realitateadealba.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-27 09:04:36
Amalia

Mizerabil ! Rușine! Atâta poate psd-ul, sunt experți în mitocănii !

2020-02-27 09:28:20
Marius

O natie spurcata, degradata si bolnavă!

2020-02-27 09:35:23
Paine si circ in Romanica

Citu scolit pe Open Society in USA, indoctrinat, lover de Funky Citisens, Geeks for Democracy, Rezistenta si alte # Sorosiste denumite ONG-uri mancatoare de bani cu scop politic precis, are inchipuiri de guvernare.... A vazut filme cam multe, se transpune in personajele respective deja. A zbarcit-o cu Teodorovici, n-a demonsyrat nimic.. Cu PSD identic, nimic nimic, numai minciuni de adormit prostime pe Fuckbook.

2020-02-27 09:47:30
Kis Zoltan

Imbecil ticalos nemernic de tractorist jegos! De la cine Pi...zda mati ai supt aceasta revelatie demn de un nemernic pedofil?Te intreb ca pensionar Ardelean scarbit de gruparea infractionala de infractori si tarfe muiste toate din PSD.

Alte articole din: ACTUAL