Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O elevă de 9 ani a fost agresată sexual la școală de un profesor. Acesta a fost reţinut

Friday, 30 March 2018, 20:07 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Profesorul de la şcoala privată din sectorul 3 al Capitalei acuzat că ar fi agresat sexual o elevă a fost reţinut de poliţişti, cercetările fiind continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, anunţă Poliţia Capitalei.

"În urma audierilor efectuate în cauză, precum şi a altor activităţi procedurale, bărbatul de 40 de ani, cadru didactic, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", se arată într-un comunicat al DGPMB.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei, la secţia de Poliţie s-a prezentat o persoană care a sesizat că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un cadru didactic de la şcoala unde urmează cursurile primare.

O fetiţă s-a plâns părinţilor că profesorul de la o şcoală privată a atins-o în zonele inime. Părinţii au mers la secţia 13 şi au depus o  plângere. Profesorul este cercetat de poliţişti pentru agresiune sexuală asupra minorului. Profesorul ar fi luat-o pe fetiţă într-o cameră. După ora de sport s-ar fi întâmplat aceste lucruri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pentru stabilirea situaţiei de fapt, cercetări ce se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

"Are loc o anchetă, se fac verificări şi interne. La finalul verificărilor vom veni cu un punct de vedere oficial. Suntem deschişi, transparenţi cu insituţiile statului. Este prima acuzaţie care i se aduce profesorului. Avem camere de supraveghere peste tot în şcoală. Declaraţiile trebuie confirmate în urma unei anchete", a spus un reprezentant al şcolii cu pricina, pentru Realitatea TV.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL