Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actorii din "Game of Thrones" au obţinut o mărire de salariu. Cu cât vor fi plătiţi pe episod

Thursday, 23 June 2016, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

Cu toate aceste actorii din "Game of Thrones" încă nu au ajuns la nivelul de salarizare a unor vedete precum Charlie Sheen (Two and a Half Men) sau actorii din "Friends" care primeau pe episod peste 1 milion de dolari (în sezonul 10 în cazul Friends), scrie Business Magazin.

Publicaţia Hollywood Reporter a dezvăluit că o parte din actori a obţinut măriri de salariu. Astfel Peter Dinklage (Tyrion LAnnister), Lena Headey (Cersei Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lanister) şi Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) vor câştiga câte 500.000 de dolari de căciulă pe episod în ultimele două sezoane ale serialului (7 şi 8).

Cu toate aceste, nu sunt cei mai bine plătiţi actori de pe TV. Jim Parsons, Johnny Galecki sau Kaley Cuoco, vedetele Big Bang Theory, câştigă 1 milion de dolari pe episod, iar Sofia Vergara (Modern Family) a avut venituri anul trecut de 28,5 milioane de dolari, iar o mare parte din acestă sumă a provenit din apariţiile în serialul Modern Family, potrivit Forbes.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL