Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acest ulei are efecte miraculoase asupra tenului. Iată cum trebuie folosit

Thursday, 04 August 2016, 21:19 Sursă: REALITATEA.NET

Uleiul de avocado este renumit pentru proprietăţile sale anti-îmbătrânire a pielii. Are un conţinut ridicat de potasiu şi antioxidanţi, dar şi de acid linoic, ingredient care ajută la reglarea glandelor sebacee.

Potrivit unor studii, uleiu de avocado măreşte în mod seminificativ producţia de colagen din piele, ceea ce îl face un foarte bun aliat în lupta cu ridurile. Pentru proprietăţile sale emoliente, antibacteriene, cicatrizante, hidratante şi antirid, uleiul de avocado este utilizat în industria cosmetică pentru îngrijirea pielii, a părului, a unghiilor şi a buzelor.

Proprietăţile curative ale uleiului de avocado au fost dovedite prin vindecarea diferitelor afecţiuni ale pielii, cum ar fi semnele provocate de acnee. Acesta vitaminizează pielea şi o cicatrizează. Masează cu ulei de avocado pielea curată, lasă-l 10 – 20 de minute să pătrundă bine în piele şi clăteşte apoi cu apă călduţă din belşug.

Uleiul de avocado este renumit pentru puterea lui de hidratare.

Se aplică pe pielea încă udă, după baie. Este bogat în vitaminele A, B, D, E, K, fier, zinc şi magneziu. Desemenea, conţine acizii graşi nesăturaţi care restabilesc funcţia de "barieră" a epidermei. Dacă vreţi să va îmbogăţiţi crema, puteţi adaugă ulei de avocado (aproximativ 10 picături de ulei în 10 grame de crema). Astfel, crema voastră se va transformă într-o crema antiaging eficientă.

Sursa: bzi.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL