Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident pe Autostrada A1. Un poliţist, în stare gravă după ce a fost acroşat de un TIR

Monday, 11 September 2017, 09:25 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat după ora 11:15 pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers spre Deva, după ce a fost blocat la kilometrul 274, în zona localității Aciliu, în urma unui accident în care un polițist a fost rănit grav, după ce a fost acroșat de un TIR.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, polițistul rănit grav se află în prezent la spital, pentru îngrijirile medicale necesare. Pentru preluarea lui de la locul accidentului fusese solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

"E un coleg de la poliție care a fost lovit aflându-se la datorie, de un TIR pe autostradă. S-a deplasat în primă fază un echipaj terestru, care l-a intubat, fiind în stare critică. Elicopterul va decola cu el la Spitalul de Urgență Mureș, unde este așteptat. Zborul e în jur de 20 de minute. E în stare critică, atât pot să spun", a declarat Raed Arafat, la Digi24.

După producerea accidentului, circulația s-a desfășurat deviat pentru sensul de mers blocat, conducătorii auto fiind direcționați pe DN1 din zona localității Săliște, din județul Sibiu.

Polițistul coborâse pe banda de urgență din autoutilitara de serviciu pe care o conducea, el fiind împins de TIR într-un parapet aflat în afara părții carosabile.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL