Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat

Thursday, 03 January 2019, 17:11 Sursă: REALITATEA.NET

James Holt, un tânăr de 24 de ani, din Manchester, s-a simțit dintotdeauna altfel. Nu s-a considerat niciodată "o frumusețe" așa că, din momentul în care a început să câștige primii bani, a decis să-și modifice trupul. James susține că numai pe buze a plătit deja 14.000 de lire, în ultimii 8 ani.

"Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulțumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Așa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Și fac asta din două în două luni", spune James.

A urmat nasul. Și-a făcut două rinoplastii, tocmai în Polonia, dar nici acum nu este mulțumit, chiar dacă a scos din buzunar 4.000 de lire per intervenție. Ulterior, și-a albit dinții. A mai dat alte 4.000 pe ridicarea pomeților și "doar" 1.000 pe bărbie.

"Nu-mi plăcea cum arătam înainte, natural. Acum, însă, îmi place ce văd, chiar dacă știu că este ceva artificial", mai spune James.

Și, deși recunoaște că a doua rinoplastie a fost un eșec, spune că va urma încă o operație.

"M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, așa că voi mai face o operație. Sper să reușească, de data asta", mai spune tânărul care susține că nu are un model pe care vrea să-l copieze. "Pur și simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulți medici, fiecare cu tehnica lui... Văd eu unde ajung", spune James.

Recunoaște, însă, că a avut grave probleme de sănătate. Din cauza complicațiilor, respiră greu și de multe ori se trezește noaptea. Nici buzele n-au fost prea reușite. "Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineții, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult și au cedat", a mai spus acesta.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată tânărul, dar și ce înfățișare avea înainte de operațiile estetice.
Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL