Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

7 legume şi fructe care se pot prepara la grătar

Monday, 25 May 2015, 14:33 Sursă: REALITATEA.NET

Piersici

Atunci când mâncăm piersici la grătar împreună cu o bucată de pui sau friptură, piersicile la grătar sunt foarte gstoase. Ele pot fi, de asemenea, servite la desert.

Avocado

Food52 recomandă o reţetă de avocado la grătar cu roşii cherry şi ierburi, reţetă la care putem adăuga lămâi (da, şi lămâile se pot pune pe grătar).

Pepenele roşu

Dulce, revigorant si adorat de mulţi, pepenele verde are un gust special pe grătar. Căldura de grătar intensifică dulceaţa fructului suculent, care poate fi servit direct de pe grătar sau într-o salată.

Ananas

Este la fel de normal să punem ananasul pe grătar cum este să-l punem în blender. Se taie fructul în inele, se aruncă pe grătar şi avem o mâncare delicioasă şi sănătoasă. Puteţi adăuga, de asemenea, îngheţată de vanilie şi sos de rom la această reţetă.

Zucchini şi squash

Aceste două legume merg împreună ca Batman şi Robin, aşa cum afirmă Business Insider. Puteţi să le încercaţi în stil kebab sau pur şi simplu la grătar, cu un pic de sare şi puţin ulei de măsline. Fiecare chef iubeşte o garnitură care se găteşte în câteva minute.

Ciuperci portobello

Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello să primească respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se bucură atât carnivorii, cât şi vegetarienii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL