Sorina Pintea, anunț-bombă! Vrea reorganizare! Cine sunt cei vizați?

 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat duminică seara că va urma o restructurare în Ministerul Sănătăţii şi vor fi reduse posturile vacante, deoarece reorganizarea făcută în cadrul instituţiei nu şi-a atins scopul.

"Am făcut o reorganizare în interiorul ministerului, reorganizare care din punctul meu de vedere nu şi-a atins scopul. Adică eu mizez întotdeauna pe buna-credinţă şi pe faptul că oamenii au un loc de muncă pe care trebuie să-l respecte (...), nu neapărat foarte bine plătit, pentru că în ministere salariile s-au redus. O parte au înţeles acest lucru, sunt oameni foarte bine pregătiţi, care n-au fost valorizaţi, este părerea mea, dar sunt oameni care n-au înţeles că de fapt Ministerul Sănătăţii este ministerul care trebuie să aibă grijă de pacienţii din România şi cred că nu le-ar strica şase luni într-un spital, nu neapărat la munca de jos, ci pentru a vedea adevărata suferinţă şi realitatea. Pentru că altfel vom rămâne din nou la stadiul de a plimba un document o lună între un serviciu sau celălalt. Deci, nu a fost suficientă această restructurare, mai pregătesc o restructurare, plus reducerea posturilor vacante", a spus Sorina Pintea la B1 TV.

În altă ordine de idei, ministrul Sănătăţii a spus că se lucrează la indicatorii de performanţă ai spitalelor, care vor completa începând de anul viitor indicatorii existenţi, precum şi la indicatorii de monitorizare a personalului.


"Indicatori de monitorizare a personalului - noi lucrăm la ei de ceva luni şi este normal să dureze, eu nu sunt adepta pe repede înainte, sunt indicatori care vor monitoriza activitatea şi care vor trebui să facă diferenţa dintre un medic care lucrează pe chirurgie şi un medic care lucrează pe dermatologie, de exemplu. De aceea durează mai mult, dar vom implementa şi aceşti indicatori. Noi indicatori de performanţă ai spitalelor, pe care îi vom promova, vor completa indicatorii existenţi începând cu anul viitor, sunt lucruri pe care trebuie să le cuantificăm şi din păcate mergem pe verificări, verificări", a declarat Pintea.

Aceasta a menţionat că au mai fost situaţii în care activitatea unor secţii din spitale a fost suspendată până la respectarea planurilor de conformare.

"Se închide, se suspendă activitatea (...), au mai fost situaţii în care am suspendat activitatea în unele secţii, în anumite zone din ţară, în spitale, anumite secţii care n-au respectat planurile de conformare şi au avut activitatea suspendată până la respectarea acestor lucruri, dar nu le-am făcut publice pentru că mi s-a părut normal să fac asta, adică să rezolv o problemă care apare. Am ţine-o din scandal în scandal", a adăugat ministrul Sănătăţii.

Sorina Pintea a punctat că trebuie pusă "puţină ordine" în sistemul de sănătate. "Îmi asum cam tot ceea ce se spune despre sistemul de sănătate, pentru că trebuie să punem puţină ordine, dar n-aş vrea să rămân la nivelul micromanagementului, pentru că uneori asta fac. Sunt lucruri pe care aş vrea să le promovez pentru că ele ţin de ceea ce se va întâmpla pe termen lung. Crizele acestea rezolvate sunt rezolvări de moment, dar nu este în regulă să vină ministrul să-o facă", a susţinut ea. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Romero Vinci Loans Ltd
13 Mar 19:21
Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciul pe care îl meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza în orice scop - de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice

Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Proprietati si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Imprumuturi de afaceri, Imprumuturi private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 3% corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut.

Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com
Răspunde
0 0
CATALINA BENJAMIN
10 Dec 00:10
împrumut! împrumut!! împrumut!!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (benjamincatalinaloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?