Remus Cernea, pe Facebook: Plec în Finlanda. Biletul de avion este doar dus

 
Remus Cernea, pe Facebook: Plec în Finlanda. Biletul de avion este doar dus
Remus Cernea, pe Facebook: Plec în Finlanda. Biletul de avion este doar dus

Remus Cernea a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pleacă din România. Se mută pentru o perioadă în Finlanda.

Mesajul integral postat de Remus Cernea:

"Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul și spre acțiuni care vizează întreagă umanitate, nu doar o țară.

În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioada mai lungă în proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Dacă și când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Îmi doresc să revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României. Am muncit din greu și m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiție și o dezvoltare morală a societății noastre. Am înregistrat numeroase succese și am contribuit la schimbări de mentalitate de natură să apropie țara noastră de cele civilizate, prospere și dezvoltate din occident.

E drept și că de multe ori nu am fost înțeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiați în care investisem încredere și prietenie. Dar cumva mă așteptăm la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă.

Voi reveni să lupt pentru România în contextul în care voi avea sentimentul că o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate și că beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp și energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe măsură ce ele se vor apropia de împlinire.

Numai bine vă doresc tuturor!", a scris Cernea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Bineinteleasa
01 Jul 12:14
Nu-ti mai irosi timpul in proiecte (si) pentru romani, nu meritam! Ai fost si ramai un vesnic neinteles, asa ca pleaca! Lasa-ne cum suntem noi... asa... lipsiti de calitate. Du-te si nu mai veni inapoi!
Răspunde
0 0
marian
30 Jun 19:29
datorezi tarii vreo 15.000 de euro pe care i-ai primit ca sinecura in 20-12 cand ai primit cadou primul serviciu din viata ta, membru in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica
Răspunde
0 0
Todan
30 Jun 14:13
Succes si pleaca linistit. Nu va fi nici o paguba. Problemele dure care exista in Romania raman !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?