Costel Comana, milionarul român care a murit în Costa-Rica, avea probleme medicale majore

 
Costel Comana, omul de afaceri care patrona Regiotrans Brașov
Costel Comana, omul de afaceri care patrona Regiotrans Brașov

Costel Comana, omul de afaceri român găsit mort, miercuri 25 februarie, în toaleta unui avion columbian care zbura în Costa Rica, a avut probleme medicale majore în ultima perioadă si a suferit o serie de interventii chirurgicale, se arată într-un comunicat al grupului de firme Regiotrans Brașov transmis Realitatea.net.

Costel Comana era unul dintre acționarii principali ai operatorului privat Regiotrans, dar, pe fondul problemelor medicale, omul de afaceri se retrăsese din managementul companiilor.

"REGIOTRANS BRASOV anunta cu profund regret incetarea din viata a domnului COSTEL COMANA, unul din fondatorii grupului. In ultima perioada domnul Costel Comana a avut probleme medicale majore si a suferit o serie de interventii chirurgicale. De asemenea, pe fondul problemelor medicale, domnul Costel Comana se retrasese din managementul companiilor", se spune în comunicatul grupului de firme.

Costel Comana, povestea fabuloasă a milionarului fugărit de DNA şi găsit mort în Costa Rica

Costel Comana, milionarul român din Top 300 anchetat pentru fapte de corupție în ţară, a fost găsit mort în toaleta unui avion care a aterizat în Costa Rica. Omul de afaceri român s-ar fi sinucis, potrivit primelor informaţii din presa sud-americane.

Mesajul integral al Regiotrans:

REGIOTRANS BRASOV anunta cu profund regret incetarea din viata a domnului COSTEL COMANA, unul din fondatorii grupului .

In ultima perioada domnul Costel Comana a avut probleme medicale majore si a suferit o serie de interventii chirurgicale. De asemenea, pe fondul problemelor medicale, domnul Costel Comana se retrasese din managementul companiilor .

Grupul de firme Regiotrans este alaturi de familia domniei sale.

Rugam insistent mass-media sa respecte durerea familiei si sa dea dovada de decenta.

Grupul de firme Regiotrans

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?