VIDEO. Postarea controversată a ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu

 
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman, a postat pe Facebook un clip animat din care reiese că PSD şi ALDE aduc modificări Codurilor Penale pentru a nu mai exista ”ţapi ispăşitori" ai anchetatorilor, în film fiind numiţi incompetenţi, clip ce a fost distribuit şi de Lia Olguţa Vasilescu..Filmuleţul pleacă de la ipoteza că la metrou are loc o crimă, iar privitorul, un simplu cetăţean, este prin preajmă. Clipul prezintă un scenariu în care acesta ajunge "vinovatul de serviciu" în lipsa adevăratului făptaş.

”Se poate întâmpla ca poliţia incompetentă să nu-l identifice pe ucigaş. Şi să caute un ţap ispăşitor. Legea poate să fie de partea ta, nu de partea poliţiei sau a procurorilor incompetenţi. Parlamentul trebuie să modifice legile justiţiei în folosul oamenilor. Gata cu ţapii ispăşitori”, se arăta în mesajul distribuit de viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman.

Ulterior, filmuleţul de 57 de secunde a fost distribuit şi pe un cont PSD Craiova, dar şi pe contul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Câteva ore mai târziu, acesta a fost şters atât de pe contul PSD Craiova, cât şi de pe contul ministrului şi a viceprimarului municipiului Craiova. Poziţia prezentată în clip nu a fost însuşită de deputatul PSD Marian Rădulescu.

”Nu cred că Poliţia Română este incompetentă. Nici pe departe. Poliţia Română are, în schimb, nişte neajunsuri. Eu am discutat cu poliţiştii. (...) Ei nu vor drepturi suplimentare, cum a cerut doamna ministru, ci efective. (...) Dacă tu, ca poliţist care stai în stradă, seara, noaptea, nu patrulezi... Cum s-a întâmplat şi la metrou, că dacă existau poliţişti care patrulau, sigur femeia asta nebună, că nu poate fi decât nebun un om care face acest lucru, nu ar fi putut să facă această crimă sau să încerce să facă două crime. Deci este problema lipsei de efective. În al doilea rând, mijloacele cu care sunt dotaţi. Eu cred că Poliţia Română este o poliţie cu oameni care îşi fac treaba”, a declarat deputatul social-democrat Marian Rădulescu.

El a spus că nu a discutat situaţia cu liderul organizaţiei PSD Dolj, Claudiu Manda.

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?