România a trecut la ORA DE VARĂ. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an

 
România a trecut la ORA DE VARĂ. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an
România a trecut la ORA DE VARĂ. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an

ORA DE VARA. În noaptea de sâmbătă spre duminică românii au trecut la ORA DE VARA, ora 3 devenind ora 4. În ultimul weekend din martie ceasurile se dau cu o oră înainte, marcând astfel trecerea la ORA DE VARA.ORA DE VARA. Când se schimbă ora: România a trecut, în noaptea de sâmbătă, 25 martie 2017, spre duminică, 26 martie 2017, la ora oficială de vară. Trecerea la ora de vara înseamnă ca vom dormi cu o oră mai puţin.


ORA DE VARA 2017. Cea mai scurtă zi din an

Când se schimbă ora: România a trecut la ora oficială de vară, ceasurile fiind date înainte cu o oră, astfel că ora 3.00 a devenit ora 4.00. Acum, diferenţa dintre ora oficială a României şi Timpul Universal (numit impropriu şi GMT) este de trei ore. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an, având numai 23 de ore.Când se schimbă ora: Mecanismul prin care se schimbă ora, primăvara și toamna, este folosit în peste 100 de țări din lumea întreagă. România a aderat la ora de vară în 1932.

Când se schimbă ora: Pentru următorii ani, trecerea la ora de vară şi la ora de iarnă se va face la următoarele date:

2018 – 25 martie – 28 octombrie

2019 – 31 martie – 27 octombrie

2020 – 29 martie – 25 octombrie

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?