Avion american deturnat. O femeie încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului

 

O aeronavă cu pasageri a companiei americane Southwest Airlines care călătorea de la Los Angeles la Houston a fost deturnată după ce o femeie a încercat să deschidă o ieșire de urgență aproape de sfârșitul zborului, informează BBC.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost împiedicată de o polițistă care a intrat în activitate cu două săptămâni înainte.

Un pasager martor al incidentului a declarat pentru un post local de televiziune că femeia s-a comportat haotic pe tot parcursul zborului de duminică dimineață.  

Femeia a refuzat să rămână la locul ei, mergând pe coridor, în timp ce făcea comentarii despre faptul că a fost tratată în mod incorect de către guvern, spun călătorii.

Datorită diferențelor de presiune a aerului, experții declară că ar fi aproape imposibil ca un pasager să deschidă ușa unei aeronave în timpul unui zbor. În plus, ușile sunt blocate în timpul zborului.

Cu toate acestea, ofițerul de poliție care se afla întâmplător în aclați avion, a afirmat că individa a smuls mânerul de deschidere a ușii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?