Ministrul de Finanțe și un senator liberal s-au certat pe microfon

 

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și senatorul liberal Carmen Eleonora Hărău, s-au certat pe microfon. Incidentul a avut loc la Uricani, în județul Hunedoara, acolo unde ambii politicieni participau la o petrecere câmpenească. 

Eugen Teodorovici: Şi doamna senator Hărău are ceva de spus (moment în care senatoarea îi smulge microfonul)

Carmen Hărău, senator PNL: Voiam să vă salut special că mi-a remarcat prezenţa. În plus faţă de asta îi sugerez domnului ministru al Finanţelor să citească şi pe partea cealaltă. Domnul care a construit asta are mâini de liberali. Iar sprijinul cu care s-a construit este sprijin liberallilor. Scrie pe placă, pe partea cealaltă, domnule ministru de Finanţe.

Eugen Teodorovici: Daţi-mi, vă rog, microfonul! Vedeţi? Dacă daţi unui liberal microfonul ţi l-a luat, s-a dus!

Carmen Hărău: Oameni buni şi dragi, vă salut cu tot respectul din partea Partidului Naţional Liberal!

Eugen Teodorovici: Vedeţi acum … dacă doamna senator mi-a luat aşa repede microfonul. Doamna senator, apreciez atât de mult hotelul pe care il faceţi la Castelul Corvinilor, domne mai aveaţi un pic şi îl băgaţi în castel. M-aţi provocat! Numai! Numai! Vă salut numai bine şi Doamne ajută!

Dănuţ Buhăescu, primarul din Uricani, a încercat să împace spiritele din ambele tabereAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?