Mihai Tudose, primit la Bruxelles şi de şeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker

 

Prim-ministrul Mihai Tudose îşi continuă vizitele la Bruxelles. Acesta a fost primit marți de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker.La întrevederea premierului român cu președintele CE va participa și prim-vicepreședintele acestui for, Frans Timmermans.

În cadrul întrevederii vor fi abordate subiecte precum prioritățile Guvernului de la București, viitorul Europei, pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE, situația economică a țării noastre și Mecanismul de Cooperare și Verificare. Marți după-amiază, șeful Executivului de la București se va întâlni și cu Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională, anunţă Agerpres.

La întrevederea premierului român cu președintele CE va participa și prim-vicepreședintele acestui for, Frans Timmermans. În cadrul întrevederii vor fi abordate subiecte precum prioritățile Guvernului de la București, viitorul Europei, pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE, situația economică a țării noastre și Mecanismul de Cooperare și Verificare.

Marți după-amiază, șeful Executivului de la București se va întâlni și cu Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?