Cât mai durează canicula. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Vremea până pe 26 august

 
Cât mai durează canicula. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Vremea până pe 26 august
Cât mai durează canicula. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Vremea până pe 26 august

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 26 august 2019.

Săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.


Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice și la munte, dar și în sud-estul țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 05.08.2019 – 12.08.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-vestul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local în regiunile centrale și estice, iar în restul țării va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, în toate regiunile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?