Membru CNA: Nu CNA va opri emisia televiziunii Realitatea TV

 
CNA
CNA

Răsvan Popescu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a explicat pentru MEDIAFAX că, după intrarea în faliment a Realitatea Media decisă de Curtea de Apel Bucureşti, soarta Realitatea TV depinde de lichidatorul societăţii. "Nu CNA va opri activitatea la Realitatea", a comentat acesta.Răsvan Popescu, membru al CNA, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că decizia Curţii de Apel nu înseamnă că emisia Realitatea TV, postul de televiziune deţinut de Realitatea Media, va fi întreruptă imediat. 

Odată stabilit falimentul, se numeşte un lichidator, care va trece la lichidarea societăţii, respectiv, în principiu, vânzarea de active, inventarierea patrimoniului şi poate chiar oprirea activităţii, în funcţie de ce decide acesta, a declarat Răsvan Popescu, care a subliniat: "În orice caz, nu CNA va opri activitatea la Realitatea".

În ceea ce priveşte postul de radio Realitatea FM, "din câte ştiu, fără să fiu un expert neapărat, cred că ANCOM poate retrage licenţa de emisie în caz de faliment, ceea ce, în perspectivă, duce şi la retragerea licenţei audiovizuale (de către CNA, n.r.)".

Rasvan Popescu a mai amintit că o altă societate, care nu are legătură cu Realitatea Media, respectiv Geopol International SRL, deţine o altă licenţă pe satelit, Realitatea Plus, "care merge mai departe şi care, poate, va încerca să preia rolul Realitatea TV".

"Depinde de acţionariatul postului", a mai spus Popescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?