Medicii alertaţi de sute de persoane care acuză aceleaşi simptome la Icoana Făcătoare de Minuni

Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului Sute de persoane acuză dureri de cap la Nicula.

Peste 25.000 de pelerini stau la coadă pentru a se ruga, marţi, la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria de la Mănăstirea Nicula, judeţul Cluj. Unii au înconjurat în coate şi genunchi bisericuţa de lemn din curtea mănăstirii. Peste 130 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, majoritatea pentru dureri de cap.Pelerini din întreaga ţară au sosit încă de duminică seara la Mănăstirea Nicula pentru a participa la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, iar în noaptea de luni spre marţi s-au rugat şi au cântat cântece religioase. Credincioşii s-au închinat la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria, care a fost scoasă din biserică.  

Peste 130 de persoane care au mers în pelerinaj la Mănăstirea Nicula au avut nevoie de îngrijiri medicale, majoritatea pentru dureri de cap. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, scrie MEDIAFAX.

Reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Cătălin Uţă, a declarat, marţi, presei, că asistenţa medicală la Mănăstirea Nicula a fost asigurată de două ambulanţe ale SAJ cu echipaje complete cu medici şi şase voluntari, precum şi un echipaj SMURD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?