MAE, informaţii despre ROMÂNUL rănit în atacul de la Munchen

 

Un român se află printre persoanele rănite în atacul cu armă albă de sâmbătă, din Munchen. Atacatorul, un bărbat de 33 de ani, a fost arestat. 

Ministrul de Externe a emis un comunicat de presă prin care a oferit informaţii despre starea cetăţeanului român rănit în atacul de la Munchen. 

"Consulatul General al României la Munchen urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs la data de 21 octombrie 2017, în orașul german Munchen, și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Potrivit datelor comunicate de autoritățile locale, printre victimele incidentului se află şi un cetățean român.

Acesta a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu.

Consulatul General al României la Munchen menţine cazul în atenţie și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară", informează MAE. 

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă, în centrul oraşului Munchen, toţi având răni superficiale. Atacatorul, un bărbat de 33 de ani, a atacat la întâmplare, printre victime aflându-se un copil, o femeie şi un cetăţean italian, pe lângă cel român. 

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost arestat ulterior. Bărbatul era cunoscut deja poliţiştilor pentru acte de violenţă, iar presa germană scrie că ar suferi de tulburări psihice. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?