Judecătorul Tudoran de la Curtea de Apel București, cercetat de Inspecţia judiciară

 

Un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti este cercetat de Inspecţia Judiciară.Suspectat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în favoarea fiului anchetat penal, judecătorul Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București este, oficial, sub ancheta Inspecției Judiciare.

La fel și procurorii de la Parchetul de pe ­lângă Judecătoria Sectorului 1 care au blocat anchetele penale împotriva odraslei judecătorului Ion-Tudoran, falsul avocat Alexandru Ion-­Tudoran.

Într-un răspuns adresat redacției „României libere", Inspecția Judiciară a confirmat demararea verificărilor prealabile față de magistratul Bogdan Ion-­Tudoran, dar și față de procurorii amintiți.

„În prezent, în ambele cauze se efectuează verificări prealabile, în conformitate cu dispoziţiile art. 45 şi următoarele din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru a se constata dacă există indicii privind săvâr­şirea vreunei abateri disciplinare", se arată în răspunsul Inspecției Judiciare.

Reclamat de omul de afaceri Cezar Panait pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, fals în înscrisuri private, fals în înscrisuri publice și exercitarea fără drept a profesiei de avocat, Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Bogdan Ion-Tudoran, nu a răspuns pentru niciuna din aceste fapte.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?