Incident la TVR, în direct. Un operator a izbucnit la adresa CpF: "Ce penibili sunteți!"

 

Un cameraman TVR a izbucnit și i-a catalogat drept ”penibili” pe reprezentanții Coaliției pentru Familie, în direct, în timpul unei emisiuni. 

S-a întâmplat în timpul emisiunii Pulsul zilei, într-o dezbatere despre Referendum. Invitați: o reprezentantă a organizației Accept și președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu. Moderator: Radu Andrei Tudor, scrie Paginademedia.ro.

"La Referendum votăm protecția constituțională a definiției căsătoriei, în termeni stricți juridici", spunea Mihai Gheorghiu, când cadrul s-a mișcat, iar pe post s-a auzit, încet, "Ce penibili sunteți!"

Mihai Gheorghiu a avut un moment de pauză, după care a precizat: "Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje: Ce penibili sunteți! E foarte interesant și elocvent!"

Moderatorul a intervenit: Radu Andrei Tudor și-a prezentat scuzele, pe post. "Îmi cer scuze eu, în numele colegilor din platou".

Ce spune TVR 

Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări:

- Îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident;

- Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident;

- Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora;

- Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major.

Atmosfera dezbaterilor pe tema Referendumului pentru familie a fost de altfel una tensionată în general.

Senatoarea Florina Presadă a relatat că a fost jignită și întreruptă de nenumărate ori de o europarlamentară PSD, chiar înaintea incidentului cu operatorul. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai
30 Sep 00:23
Ce am înțeles este ca o europarlamentară PSD nu poate fi altfel decât obraznică.
Răspunde
0 0
Mihai
30 Sep 00:19
Nu e relevant costul referendumului, plătește Dragnea.
Răspunde
0 0
Filipan
29 Sep 14:30
Oameni buni, acesta este doar mic "preview" . Cine sta in casa isi merita soarta !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?