Își serba majoratul într-un bar, când a fost injectată cu ”drogul violului”. A urmat ceva cumplit

 
Tânăra spune că a fost injectată cu drogul violului
Tânăra spune că a fost injectată cu drogul violului
Tânăra spune că a fost injectată cu drogul violului Tânăra spune că a fost injectată cu drogul violului Tânăra spune că a fost injectată cu drogul violului

O tânără care își sărbătorea împlinirea a 18 ani într-un bar spune că a fost injectată de un bărbat, cu o seringă care conținea ”drogul violului”.

Shayna Karniewicz, o tânără care tocmai împlinise 18 ani, își sărbătorea ziua de naștere cu prietenii, într-un bar din Perth, Australia, când s-a prăbușit, paralizată, la pământ.

Găsită în toaletă, incapabilă să se miște, ea a arătat spre o înțepătură de pe mână, unde spune că a fost injectată de un bărbat cu o seringă.

”Puteam vedea tot ce se întâmplă în jurul meu. Putea auzi totul, dar nu puteam mișca un deget”, a spus Shayna.

Tânăra crede că necunoscutul ar fi injectat-o cu drogul violului, Rohypnol.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe tânără, susținută de sora sa, în timp ce se împleticește, prin mulțime. Camerele nu surprind însă și agresiunea.

Imagini cu tânăra, în GALERIA FOTO

Shayna a insistat că ”prăbușirea” nu a fost cauzată de consumul de alcool, în condițiile în care, diagnosticată cu epilepsie, tânăra nu prea bea.

De fapt, analizele efectuate la spital au arătat că are o concentrație de alcool în sânge de 0,00.

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?