Transportatorii renunță la protest

 

Transportatorii renunță la protest la interventia conducerii Comisiei de transporturi din Camera Deputatilor.  Marți, va avea o dezabatere care va tranșa conflictul dintre transportatori și ministerul de resort.

Transportatorii nu sunt de acord cu noile criterii propuse de minister pentru acordarea licențelor de transport pe viitor.

Instituția condusă de Șova propune ca prioritate la licențele pentru transportul de pasageri să aibă operatorii cu tarife mai mici, care au mașini noi, dotate pentru persoanele cu dizabilități și cu aparate de aer condiționat.

Transportatorii cer, însă, ca regulamentul să nu se schimbe și să aibă prioritate, în continuare, operatorii cu vechime pe traseu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Daniel
11 Oct 10:58
Daca suntem in Europa, sa circulam ca-n Europa.
Răspunde
0 0
Jan
11 Oct 08:34
Comunistoizii, fie ca sint la putere fie ca sint patroni, nu au bunul simt de a asculta parerea si pozitia celuilalt. Un comunistoid vrea sa IMPUNA ideea lui.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?