Fratele Simonei Halep a stârnit furia oamenilor. Ce-a făcut!

Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a devenit celebru pe Facebook, după ce și-ar fi parcat bolidul de 180.000 de euro pe o trecere de pietoni, a informat Digi Sport.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce înseamnă „înstrăinarea părintească”. Dacă vorbești aceste lucruri cu copilul tău, riști să fii sancționat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Noile taxe și impozite pregătite pentru români: ”Asta este păcăleala!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Al 3-lea Război Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totală

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Actual

Victor Ponta consideră că PSD avea candidați puternici/ Foto: Inquam Photos, Alexandru Busca Exclusiv
Ponta, scenariu exploziv la Realitatea Plus. Candidatura lui Cîrstoiu la Primărie, impusă de Iohannis
Candidatura lui Cîrstoiu la Primăria Capitalei care pare să aibă un final prost, chiar înainte de a se materializa, ar fi fost impusă de către președintele Klaus Iohannis. Sunt declarațiile făcute în exclusivitate la Realitatea PLUS de fostul premier al României, Victor Ponta. Acesta crede că la mijloc nu este vorba de o strategie sofisticată, ci strict de influența nefastă a șefului de stat. Tot Ponta spune că scenariul de a merge mai departe cu Robert Negoiță la Primăria Capitalei este unul pozitiv. 

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: O astfel de afirmații subminează sistemul de justiție
Alina Gorghiu, reacția dură împotriva preotului care crede că "fetele frumoase" sunt de vina dacă sunt agresate sexual. Este medieval, e o invitație la VIOL!
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a reacționat dur față de comentariile publice ale unui cunoscut preot, care a afirmat că "fetele frumoase" au o parte de vina dacă sunt agresate sexual și chiar ar trebui să suporte rigorile legii. "Nu e doar o declarație neinspirată, e o invitație la viol!" a scris Gorghiu. O reacție vehementă a avut și purtătorul de cuvânt al Bisericii, care a criticat în termeni asemănători declarația preotului Nicolae Tănase.

Marcel Ciolacu, poze din avion cu tinerii blocați în Dubai din cauza furtunilor
Marcel Ciolacu, poze din avion cu tinerii blocați în Dubai din cauza furtunilor
Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a publicat două fotografii din avionul care îi aduce astăzi în țară pe tinerii români care au fost blocați pe aeroportul din Dubai din cauza furtunilor devastatoare care au afectat regiunea în ultimele zile.

Scenariul a fost lansat în cercurile de lobby belgiene
Este implicată Kovesi în mușamalizarea dosarului vaccinurilor care o vizează pe Ursula?
Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a preluat ancheta-bombă cu vaccinurile din pandemie nu ca să facă dreptate, ci ca să o salveze pe șefa Comisiei Europene în plină campanie electorală! Sunt acuzațiile vehciulate tot mai intens printre politicieni și jurnaliști.

Sport

Nadia Comăneci este cea ma galonată sportivă din România (foto: Tarom)
Sportivii români vor zbura la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu "Nadia Comăneci"
Aeronava cu care sportivii români vor zbura la Jocurile Olimpice de la Paris poartă numele „Nadia Comăneci”. Anunțul a fost făcut chiar de legendara gimnastă, care s-a declarat onorată de inițiativa companiei Tarom. 

Doliu urias in sport
Doliu uriaș în lumea sportului: o gimnastă de doar 17 ani a murit subit. Ce boală a răpus-o în doar 24 de ore
 O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore", anunță familia îndurerată.

Foto arhivă
Doliu în familia celei mai bune handbaliste din România. A decedat tatăl Cristinei Neagu
Doliu în familia celei mai bune jucătoare de handbal din România. Tatăl Cristinei Neagu a decedat. Tatăl handbalistei, Constantin Neagu, avea 68 de ani.

Bergodi încheie al treilea mandat la FC Rapid. Foto/Arhivă
Bergodi a fost demis Rapid. Italianul a prins banca giuleștenilor doar 37 de meciuri, în ultimul mandat
Cristian Bergodi nu mai este antrenorul Rapidului, acesta fiind demis, după doar 37 de partide pe banca tehnică a echipei din Giulești. Suporterii Rapidului au cerut la finalul ultimei partid demisia lui Bergodi. Rapid a pierdut toate cele patru partide jucate în play-off.

Ultimele stiri

Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei Ancuța Popviciu din dosarul lui Vlad Pascu de la Judecătoria Mangalia a fost respinsă, vineri. Decizia instanţei este definitivă.

Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să treacă printr-o perioadă cu tensiuni și neînțelegeri.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ciolacu, atacat de colegul de coaliție: Va rămâne în istorie ca "Domnul erecție"
Florin Roman a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu. Șeful de campanie la locale al liberalilor l-a asemănat pe partenerul de Coaliție cu Liviu Dragnea. Liderul PNL nu a ratat nici ocazia să îl taxeze pentru momentul amuzant din Qatar, când premierul a spus în loc de lecție... erecție! 

România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale
România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale. Ministrul Muncii a vizitat expoziția întreprinderilor sociale de la Iași
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a participat la Conferința Europeană de Economie Socială „Entreprising for Tomorow!” care a avut loc în municipiul Iași. Ministrul a văzut și produsele realizate de întreprinderile de economie socială care au fost expuse la Iași și a discutat cu antreprenorii al căror scop principal nu este realizarea profitului ci dezvoltarea unor activități care aduc beneficii sociale.



Vezi emisiunile Realitatea Plus