Farmace de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Dacă faci acest lucru te va iubi pentru totdeauna

 

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Vrăjile şi farmecele de dragoste sunt printre cele mai puternice ritualuri magice, deoarece pornesc din cea mai profundă şi intimă dorinţă a fiinţei umane. Iată câteva exemple de vrăji de dragoste pe care le poţi încerca pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Farmece de dragoste

1. Uleiul de mentă pus pe hainele sau lenjeria persoanei iubite are rolul de a asigura o noapte fierbinte.

2. Cântaţi numele persoanei iubite, fiţi creativ - va veţi acorda pe frecvenţa astrală, atrăgând extazul.

3. Udaţi aparatul de ras al iubitului dvs. cu apă de trandafiri. Această îl va proteja de avansurile admiratoarelor şi îi va menţine mereu proaspete dragostea şi fidelitatea faţă de dvs. Pentru un efect mai puternic, preparaţi voi apă de trandafiri din petale proaspete, potrivit vrăjitoare-farmece.ro.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. VALENTINE'S DAY: Cele mai frumoase mesaje şi felicitări de Ziua Îndrăgostiţilor

(w500) ZIUA &Icir

4. Aprinde tămâie de trandafir vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenţă lui Venus - zeiţă dragostei şi a armoniei. Fă-o cât mai aproape de miezul nopţii. Aprinde apoi două lumânări roşii, roşul fiind simbolul pasiunii şi al desteptarii. Pe două bucăţele de hârtie scrie numele partenerului şi adaugă o picătură de vin dacă eşti bărbat sau o picătură de parfum dacă eşti femeie. Pune apoi hârtiile sub lumânări.

Caută să obţii o stare de relaxare mentală şi imaginează-ţi iubitul stând singur într-un gol întunecat. În timp ce îl vizualizezi, închipuie-ţi o lumina roşie strălucitoare care începe să-l înconjoare, cuprinzandu-i întregul trup. După un minut sau două, lasă imaginea să se estompeze. Practică ritualul cinci nopţi consecutive, la aceeaşi ora. Asigura-te că în a şasea noapte veţi fi singuri pentru că ceremonialul să-şi facă pe deplin efectul.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Mesaje de Valentine's Day - Alege mesajul in functie de personalitatea ei/lui. Sigur o sa-i placa

5. Această vrajă trebuie aplicată vinerea în timpul lunii pline. Pentru asta ai nevoie de: o foaie de hârtie, un pix sau marker roşu, un plic obişnuit, parfumul tău preferat, rujul tău roşu, câteva petale roz sau roşii (de preferat de trandafir), scrie vrajiutile.blogspot.ro.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Scrie pe foaia de hârtie calităţile pe care le vrei la viitorul tău partener folosind pixul roşu, pulverizează apoi puţin parfum peste foaie, împătureşte-o şi pune-o în plic. Ia petalele de flori şi ţine-le în mâna dreapta, vizualizează-te fericit/a şi îndrăgostit/a în timp ce strângi cu putere petalele în mâna şi urmăreşti scenă că pe un film. Pune petalele în plic, închide plicul şi apoi sigilează-l cu un sărut, după ce te-ai dat cu rujul roşu. Pune plicul într-un loc sigur şi nu îl mai desface niciodată, altfel vei rupe vraja.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritualul oglinzii fermecate 

Folosiţi ulei din germeni de porumb, de gătit sau cosmetic. Reţineţi că uleiul e simbolic. Puneţi o picătură de ulei pe deget şi atingeţi cele patru colţuri ale oglinzii, spunând în gând: "Binecuvântez această oglindă cu dragoste şi bucurie".

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. După ce aţi făcut acest lucru, priviţi-va în oglindă. Acordaţi atenţie doar trăsăturilor frumoase, ignorând ceea ce va displace. Apoi faceţi astfel încât camera să devină întunecată. Aşezaţi-va în faţă oglinzii iar şi examinaţi-va din nou, insistând asupra a ce va place mai mult la dvs. După ce v-aţi concentrat astfel timp de 30 secunde, aprindeti un chibrit şi observaţi cum lumina dansează pe trăsăturile dvs. Oglindă este acum magică. De fiecare dată când va priviţi în această oglindă veţi avea un secret care va va încarcă aura, astfel încât farmecul dvs. să iasă în evidenţă tot timpul.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritual pentru a va reîntâlni cu o persoană

Aveţi nevoie de: un ac, o lumânare roşie, puţin ulei de candelă, şase lumânări albe, chibrit

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritualul se săvârseste într-o noapte cu luna plină. În ziua în care faceţi ritualul ţineţi post, şi mergeţi la biserica. După miezul nopţii, ţinând fereastră de la camera deschisă, astfel încât lumina lunii să se reverse în încăpere, rostiţi de 6 ori "Tatăl Nostru". Apoi, cu ajutorul acului, scrajeliti pe lumânarea roşie numele persoanei cu care doriţi să va revedeţi. Ungeti apoi lumarea cu ulei dintr-o candelă care a ars la icoană Maicii Domnului şi aşezaţi-o apoi în picioare pe masă. În jurul ei puneţi un cerc din cele 6 lumânări albe pe care le aprindeti în sensul acelor de ceasornic. Lăsaţi-le să ardă, apoi, stand în genunchi, rostiţi:

"Luna, regina nopţii, da-mi puterea ta. 
Şi ajută-mă să-l revăd pe (numelei persoanei) 
Căci dorul mă mistuie şi viaţă mea nu mai este că înainte. 
Înlesneşte, Zeiţă, întâlnirea noastră. Şi luminează-ne drumurile şi sufletele. 


Mulţumesc, Luna".

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Stingeţi lumânările şi păstraţi-le.

Cei mai mulţi practicanţi ai magiei sunt de părere că vrăjile de dragoste trebuie făcute doar pentru a te încarcă cu energie pozitivă şi pentru a înlesni calea sufletului tău pereche, nicidecum pentru a încerca să cucereşti inima unei anumite persoane.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?