A fost făcut primul pas pentru punerea sub acuzare şi demiterea lui Trump

 

Împotriva lui Donald Trump s-a întocmit un articol prin care este pus sub acuzare în mod oficial. Articolul a fost introdus de congresmanii democrați Al Green și Brad Sherman, în urma suspiciunilor cu privire la posibila implicare a Rusiei în campania electorală a președintelui.

Sherman a afirmat că articolul a fost depus deoarece demiterea fostului director al FBI, James Comey, constituie un caz de „obstrucționare a justiției”.

O declarație pe site-ul personal al congresmanului Brad Sherman susține următoarele:

„Dezvăluirile recente făcute de Donald Trump Jr. arată că, în timpul campaniei, (Donald) Trump (Sr.) era dornic să primească asistență din partea Rusiei. Se pare că președintele a avut ceva de ascuns atunci când a încercat să reducă ancheta consilierului pentru securitatea națională, Michael Flynn, și probatoriul mai complex în privința Rusiei.”

În acest moment începe etapa următoare a acțiunii de determinare a Comitetului Judiciar al Camerei de Justiție să organizeze audieri cu privire la acuzația de obstrucționare a justiției.

Sherman a adăugat că obiectivul său final este de a vedea cum „incompetența este înlocuită cu grijă”.

Dacă Trump va fi demis efectiv, vicepreședintele Mike Pence îi va prelua atribuțiile până la finalul primului mandat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?