Destin crunt: O tânără a murit în Italia ținându-și de mână fetița de 7 ani

 
Destin crunt: O tânără a murit în Italia ținându-și de mână fetița de 7 ani
Destin crunt: O tânără a murit în Italia ținându-și de mână fetița de 7 ani

Veronica Alexandrina Caliap, o femeie din satul Bleșca – comuna Ivănești, județul Vaslui, a plecat în Italia în urmă cu mai bine de 12 ani, pentru a-și face un viitor. Ea și-a găsit de muncă și s-a integrat rapid în comunitatea italiană.

 Românca s-a căsătorit cu un cetățean italian, iar în 2011 a dat naștere unei fetițe, pe nume Arianna.

A murit în zilele Crăciunului…

Veronica Caliap a luptat însă cu o boală cruntă, necruțătoare. După o operație și ani de tratament, când totul părea să fie bine, boala a recidivat și a devenit mai agresivă, femeia în vârstă de 37 de ani murind pe patul de spital, ţinându-şi fetiţa de 7 ani de mână.

Veronica a cerut să fie înmormântată acasă, în satul Bleșca din comuna vasluiană Ivănești.

„Veronica a fost puternică, generoasă şi se punea întotdeauna ultima în tot ce făcea. Era dedicată complet fetiţei sale şi soţului său. Era o persoană specială, plină de viață și disponibilă tuturor. Îmi amintesc când a venit la mine acasă şi mi-a adus prăjituri. Aveau un gust extraordinar, pentru că erau făcute cu dragoste. Mare păcat. Uriaşă pierdere. Știu că de acolo de sus, va avea întotdeauna grijă de prințesa Arianna, cum a făcut și până acum”, a mărturisit o prietenă apropiată de Veronicăi Caliap.

 Realitateadevaslui.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?