Cum să te îmbogățești, în luna noiembrie, în funcție de zodie. Horoscopul norocoșilor

 
Cum să te îmbogățești, în luna noiembrie, în funcție de zodie. Horoscopul norocoșilor
Cum să te îmbogățești, în luna noiembrie, în funcție de zodie. Horoscopul norocoșilor

Luna noiembrie este plină de aventuri amoroase și de oportunități nemaipomenite pentru toate zodiile. Printre evenimentele astrale deosebite, să nu uităm că Saturn în Scorpion are trei alinieri importante: cu Venus, pe 12 noiembrie, cu Soarele, pe 18 noiembrie, și cu Mercur, pe 25 noiembrie.

Iată de ce iubirea este în prim plan pentru zodii, chiar dacă trebuie să se lupte pentru ea. În plus, banii și bunurile materiale sunt mai accesibile ca oricând, dacă știi să profiți de ocazie.

Din 22 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetătorului, asociere favorabilă și plină de beneficii pentru multe din semnele zodiacale.


Berbecul trebuie să ia decizii chibzuite

Sfatul numărul 1 pentru Berbec, dacă vrea să aibă multiple avantaje amoroase și bănești, este să nu ia decizii iraționale atunci când este prea supărat sau prea fericit. Trebuie să aștepte să i se limpezească mintea, înainte de a-și pune în pericol relația și de a pierde oportunități financiare, din cauza hotărârilor pripite. De aceea, dacă are tendința de a lua decizii abrupte, Berbecul trebuie să țină minte că urmările durează mai mult decât momentele sale impulsive.

Taurul trebuie să se ferească de persoanele toxice

Pentru Taur, luna noiembrie ar putea aduce unele surprize neplăcute: va descoperi că unele persoane, în care avea încredere, îl critică și îl desconsideră. Acest lucru s-ar putea să-l întristeze și să-l înfurie, dar nu trebuie să renunțe să ofere iubire persoanelor care o merită. Dacă își va urma inima și se va înconjura de persoane binevoitoare, Taurul poate avea o lună plină de dragoste, în ciuda persoanelor toxice pe care trebuie să le contracareze cu atitudinea sa tolerantă.

Citește continuarea aici.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?