Baba Vanga a făcut o profeție cutremurătoare despre noul președinte al Americii

 
Baba Vanga a făcut o profeție cutremurătoare despre noul președinte al Americii
Baba Vanga a făcut o profeție cutremurătoare despre noul președinte al Americii

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre noul președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre următorul președinte al Statelor Unite. Prezicătoarea care a prevăzut atacurile din 11 septembrie 2001 ar fi spus că în America va începe un nou război civil și că nu va exista niciodată al 45-lea președinte SUA, după liderul de culoare.

Baba Vanga ar fi prezis că al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, însă după ce mandatul lui Barack Obama se va încheia efectiv NU va mai exista un alt șef la Casa Albă.

Potrivit profeției înfricoșătoare, citate de Yahoo News, dar și de surse de notorietate gen Washington Post, țara va intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de președinte și se va declanșa o divizare dură între statele din nord și cele din sud, caz similar Războiului Civil American.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria ar fi prezis chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani și că anul 2016 "va aduce o invazie a extremiştilor musulmani" asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea "invadatorilor musulmani".

În următoarea perioadă, continentul european ar putea ajunge "la sfârşitul existenţei sale", a mai spus Baba Vanga, potrivit Mirror.co.uk.

Mai concret, profeta cunoscută ca Nostradamus din Balcani le-ar fi spus apropiaţilor săi: "[Extremiştii] vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor"

Baba Vanga a murit în 1996. Adepţii celebrei clarvăzătoare spun că profeţiile acesteia s-au împlinit până acum în proporţie de peste 85%. Baba Vanga ar fi prevestit cu exactitate atacurile din 2001 asupra New York-ului, tsunamiul din Japonia din 2004 şi ascensiunea islamismului.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI CELE MAI BUNE OFERTE AICI!!!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nedelcu Dan
11 Nov 19:56
Mincati rahat! Baba Vanga asta n-a avut nimic in comun cu "profetiile" si oricum "profetia" asta (ca toate celelalte, de altfel) a fost dezvaluita doar dupa ce faptul s-a intimplat. Daca ar fi fost aleasa Hillary ati fi spus ca in SUA va curge doar lapte si miere, nu-i asa?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?